Този мъж всекидневно предизвиква себе си, ядейки само сурово месо

...
Този мъж всекидневно предизвиква себе си, ядейки само сурово месо
Коментари Харесай

Интересна диета: Този мъж яде сурово месо в продължение на 78 дни

Този мъж ежедневно провокира себе си, ядейки единствено сурово месо в продължение на 78 дни, с цел да разбере дали ще оцелее или не. Преди това той е напълно на растителна диета, само че твърди, че страда от здравословни проблеми поради това. Поради тази причина той взема решение да тренира стомаха със сурово месо, в това число органи и необработено мляко от всевъзможни животни и сурови яйца.

" Когато започнах да хапвам пържоли и яйца за закуска, вместо гевреци и смутита, започнах да се усещам утолен през по-голямата част от деня, вместо да се зашеметявам от срив на въглехидратите. Болката ми стартира да изчезва. " - споделя мъжът в обществените мрежи.

Той твърди, че обичаните му меса са пилешки гърди, пържоли и риба меч и до момента съумява да избегне тежко хранително отравяне. Но както добре знаем, мъжът рискува доста съществено да се болести с E. coli, салмонела и доста други рискови заболявания.

Също по този начин го грозят спомагателни здравословни проблеми, в случай че не яде плодове и зеленчуци. Това са запек, хемороиди и даже скорбут.

Четете целия материал на
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР