“Този мач ни беше най-вече подготовка за Европейското. Изглежда, че

...
“Този мач ни беше най-вече подготовка за Европейското. Изглежда, че
Коментари Харесай

Емил Стоилов пред Sportal.bg: Отиваме на Европейското, за да го спечелим

“Този мач ни беше най-много подготовка за Европейското. Изглежда, че се сработваме към този момент. Изводите са положителни.
 България смаза Румъния при завръщането на Стоилов и Костадинов България смаза Румъния при завръщането на Стоилов и Костадинов
Отиваме на Европейското, с цел да го спечелим. Ще създадем всичко допустимо, пък каквото стане. Всички отиваме по тази причина, с цел да влезем в А Дивизия. За това работим. Аз и Коцето (б.р. Константин Костадинов) сме тук от по-малко време, само че другите са тук от един месец, упражняват крепко, всички за това се готвим и това чакаме да стане.

Вече доста години сме дружно по национални тимове, в клубни тимове и макар дребното време, считам че добре се сработваме.

На първо четене наподобява, че Латвия ще е най-трудният противник в групата. Сърбия има късмет да ни се падне на четвъртфинал, по-натам каквото стане.

Според мен, а и съгласно всички останали възможностите на България да реализира задачата си са доста огромни. Имаме добър състав. Бием тим с 40 точки на контрола, можем да го реализираме. ", съобщи Стоилов.

На въпроса - “Кое е най-силното оръжие на тима ”, той отговори - “Отборът ”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР