Този мач дълго ще се помни, финалът му - още

...
Този мач дълго ще се помни, финалът му - още
Коментари Харесай

Защо така, Владимир Владимирович? - снимки и видео от приключенията на хокеиста Путин

Този мач дълго ще се помни, финалът му - още повече! Руският президент Владимир Путин излезе на ледената пързалка в цялостна бойна екипировка и взе участие в показателен мач в Сочи. И не просто взе участие, а означи цели 8 попадения в церемония среща от Нощната хокейна лига. В тима на Путин под името " Отборът на Легендите " бяха още министърът на защитата Сергей Шойгу и съветските хокейни величия Павел Буре, Слава Фетисов и Игор Ларионов.

В противниковия отбор се включиха няколко съветски губернатори, магнатът Генадий Тимченко и милиардерът Владимир Потанин. Естествено, победи тимът на Путин с резултат 14-7.

След края на срещата Путин повече съотборниците си на триумфалнва обиколка за тур на аплодисменти и тук, обаче не му провървя - спъна в опънатия на леда червен килим и се изтърси тежко по очи. Съотборниците му бързо го изправиха на крайници, само че рухването въпреки всичко бе снимано и към този момент се върти в обществените мрежи. Най-любопитен е постът на вицепремиера на Руската федерация Виталий Мутко. Той пусна фрагменти от конфуза в профила си в Туитър с коментар " Владимир Владимирович, защо така?!) P.S.  Доколкото разбирам, рухването на Путин не е показано на никое място. Надявам се да не ме разстрелят след публикуването на това видео, както и бедния човек, постлал този килим. "

 

Владимир Владимирович, ну по какъв начин же так!?)

P.s. Я так понимаю, что проваляне Путина нигде не посочили? Надеюсь, меня след това изявления видео не расстреляют, по какъв начин этого беднягу постелившего ковер. pic.twitter.com/3v7t2errc3

— Виталий Мутко (@Vitaly_Mutko) May 10, 2019
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР