Този лош сън рано или късно ще свърши, но това

...
Този лош сън рано или късно ще свърши, но това
Коментари Харесай

Борисов: Пловдив трябва да има цял околовръстен пръстен, за две години нищо не се направи

" Този неприятен сън рано или късно ще свърши, само че това което има да теглим като страна и народ занапред ни следва ". Това съобщи Бойко Борисов по време на предизборна среща с актива на партия ГЕРБ, която се организира в зала „ Сила ” в Пловдив. Днешната дата не е инцидентна – навършва се една година от ареста на някогашния министър председател.
Прочетете още
„ Отдадохме прекомерно огромно значение на днешния ден. Аз съм дал прошка на враговете, само че няма да не помни. Успяха да успят две години българите и в този момент като се разсънват, гледат, че парите им ги няма. Имаме куп регулатори, които би трябвало да спрат спекулата и ние ще го създадем. Кое наложи в България да се вдигне инфлацията – това, че се договориха и подвигнаха цените на нафтата и бензина и това стана преди войната. Това докара до хиперинфлацията, в която сме сега. С доста сериозна медийна поддържа, всичко това се замете, само че българинът доста ненавижда да му бъркат в джоба ”, сподели още Бойко Борисов.

„ Много неща сме създали за Пловдив – Вик,  пречиствателни станции, игрища, спортни зали. Не успяхме да приключим Околовръстното, а щяхме.  Околовръстното на изток, в този момент щеше да е готово, да има Пловдив цялостен околовръстен пръстен, по този начин както е пътят Пловдив-Асеновград, само че за две години нищо не беше направено. Надявам се и стадионите да станат подготвени, тъй като на Пловдив съм им заречен край за Суперкупата и ще я имат ”, сподели водачът на партията.

Той изрично съобщи, че би трябвало да се поддържа Украйна, както и да се работи за подобряването на връзките сред Сърбия и Косово, както Турция и Гърция.

„ Можеш да правиш външна политика, единствено когато си мощен и в страната си.

„ Ако ние продължим с тази ненавист и след 2-ри април нищо добре не чака народа. Който му е благ народът, би трябвало да жертва партийното си его, с цел да има постоянно държавно управление. То няма да е устойчиво поради бюджета, само че въпреки всичко би трябвало да се одобряват някои закони ”, разяснява още Борисов.

Той бе безапелационен, че ръководство без присъединяване на ГЕРБ не може да има и какъвто и да е напън да има върху него той няма да подпише „ празен чек ”.

В залата има над 4000 души, измежду които са всички водачи на листи на ГЕРБ и евродепутатите Александър  Йорданов, Емил Радев и Андрей Новаков, както и  бившата шефка на Бюджетната комисия в Народното събрание Менда Стоянова и пловдивски районни кметове и кандидат-депутати.

Конгресът бе открит от Тома Биков, който поздрави присъстващите със: „ Здравейте, спечелили, уповавам се и Кирил Петков и Асен Василев, които през днешния ден са в Пловдив да ни чуят и да схванат, че към този момент са изгубили ”.

За ареста преди година напомни някогашният ръководител на националното заседание Вежди Рашидов.

„ На този ден преди година аз седях пред едно разследване и мръзнех. Заради неправдата и тъй като си обичам водача и поддържам партията. Това беше оскърбление, а кои имат тази пристрастеност да унижават – слабите. Тогава разбрах, че имам извънреден водач, който е застрашителен за другите с гения и упоритостта си ”, сподели Рашидов.

Евродепутатът Андрей Новаков  определи протичащото се през последните две години като революция и акцентира, че в такова време е доста значимо на кой ще се опреш и кой ще извади „ каруцата от калта ”, като точно Борисов е потвърдил, че може да направи това.

„ Най-лошото, което се случи през последните две години са систематичните старания да бъде унищожена една партия. Това не се е случвало в никакъв случай в демократичната история на България. След няколко вота в България не се случи нищо. Ние не сме срещу смяната, само че в случай че тя е за неприятно, ние не я харесваме, това е регресия и разпад. Пътят напред не е елементарен, само че ние знаем посоката и кой ще води, тъй като сме го правили повече от един път ”, съобщи Томислав Дончев.

Бойко Борисов показа част от младежката организация на партията и ги предложения да застанат най-отпред в залата.

„ ГЕРБ възпита и една нова млада войска, която е поръчител, че никой не може да ни изчегърта. Те са по-млади и красиви от смяната. Ако направя конкурс ще го завоюват ”, разяснява Борисов.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР