Този корумпиран педе*аст няма как да бъде шеф на БНБ!.Това

...
Този корумпиран педе*аст няма как да бъде шеф на БНБ!.Това
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Кирил Петков нарекъл Каримански корумпиран педе*аст

" Този подкупен педе*аст няма по какъв начин да бъде началник на Българска народна банка! ".

Това е грубата имитация, която е изрекъл премиера Кирил Петков по адрес на финансиста Любомир Каримански, който " ИТН " неистово се пробва да пробута като гуверньор на банката, научи Lupa.bg. Фразата е изречена в наличието на други четирима представители на Министерския съвет преди 2 дни, само че самия Каримански не е участвал на срещата. Репликата обаче му е била препредадена по-късно. Тя е вбесила депутатите от Има Такъв Народ.

Каримански минава за извънредно непосредствен до Слави Трифонов и съгласно осведомени точно той е индивида, който в последните 5 години се грижи за персоналните му финанси. Публична загадка е, че парите на шоумена-политик минават през офшорни сметки.

За обидата по адрес на Каримански заяви през днешния ден в персоналния си профил във Facebook водача на партията Слави Трифонов, без обаче да препредава репликата.

" Днес с учудване разбрах, че Кирил Петков си е разрешил да направи извънредно нецензурна, груба и невъзпитана подготовка в персонален проект към господин Любомир Каримански, претендент за шеф на Българска народна банка. От почитание към вас няма да изтъквам точните му думи. Искам единствено да му припомня, че изборът за началник на Българска народна банка е от компетенцията на Народното събрание, а не на Министерски съвет ", написа Слави Трифонов.

50-годишният Любомир Каримански е ерген, няма семейство и деца. Роденият в Койнаре финансист е бил дълготраен шеф на " Инвестбанк ", а десетки изявления в проверяващи уеб сайтове го уличават в съмнителни интервенции като шеф на трезора. Има Такъв Народ обаче изрично упорстват той да е бъдещия началник на Българска народна банка и са постигнали кардинална сделка с ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и " Възраждане " да поддържат кандидатурата му.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР