Този континент, който е модел на подражание и най-търсен, със

...
Този континент, който е модел на подражание и най-търсен, със
Коментари Харесай

Злоупотребиха ли с гостоприемството на Европа? Коментира посланникът ни в Швейцария Меглена Плугчева

„ Този континент, който е модел на подражателство и най-търсен, със своите демократични правила и богатство, става най-привлекателен и оттова стана надлежно и най-застрашен. Освен това, гостоприемството, изключително на Германия, освен че беше демонстрирано, само че за жалост, една част от тези, които пристигнаха, злоупотребиха с него. И актовете на терористични офанзиви са доказателство за това ”. Това съобщи в студиото на Народоосвободителна въстаническа армия посланикът ни в Швейцария Меглена Плугчиева.
По думите й, от една страна институциите в Европа не са били задоволително добре готови, а от друга – настройките на обществото били разнообразни – не са очаквали, че може да се злоупотреби с жестовете на човечност, които били проявени от страна на Германия.

Плугчиева регистрира и грешките – една от огромна част от хората през 2015 година влязоха в Европа без документи. И похвали Швейцария за бързата им и проведена реакция при огромния напор от мигранти.

„ Швейцария вкара непоколебим надзор на самата граница, където процедурите са ускорени. В рамките на 48 часа се разделят бежанците, които в действителност имат потребност от протекция от икономическите мигранти ”, похвали ги посланикът ни в Швейцария Меглена Плугчиева.

Тя похвали уравновесения метод на България по време на европредседателството.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР