Този коледен подарък се приземи точно в крайната зона. Дъщеря

...
Този коледен подарък се приземи точно в крайната зона. Дъщеря
Коментари Харесай

Баща докара до сълзи, когато дъщеря му го изненадва с ценната карта на Дан Марино, която той продаде, за да осигури семейството си преди 30 години: „Почувствах твоята саможертва“

Този коледен подарък се приземи тъкмо в крайната зона.

Дъщеря в Мисисипи разплака татко си, откакто го изненада с скъпата футболна карта, която той продаде три десетилетия по-рано, с цел да обезпечи прехраната на младото си семейство.

В стоплящо сърцето видео, споделено в TikTok, Линдзи Мур сподели на своя предан татко, че е мечтала да върне картата на новобранеца Дан Марино, откогато го е гледала да я разменя за пари, когато е била единствено на 7 години.

Майката на Мур прочете на глас празничната картичка на щерка си, описваща задачата на живота й, до момента в който татко му постепенно ставаше все по-емоционален.

„ Парите бяха малко, тъй че продавахте най-ценното си владеене – най-малко по този начин, както аз го преглеждах. Усетих вашата жертва и това ме научи, че ще направя всичко належащо, с цел да подсигурявам, че моето бъдещо семейство в никакъв случай няма да има потребност от нищо. Това беше урок, който остана с мен от този миг и ме научи на цената на по-голямото богатство “, написа Мур в картичката.

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР