Този ищец не иска да се доближи до съда .

...
Този ищец не иска да се доближи до съда .
Коментари Харесай

Съдия от семейния съд в Ню Йорк се оттегля от дело за попечителство, след като майка я обвинява, че се опитва да я ухажва в приложението на суингър: „Кучко, знаеш кой, по дяволите, съм аз“

Този просител не желае да се приближи до съда.

Съдия от фамилния съд в Бронкс ненадейно се отдръпна от дело за настойничество над дете, откакто забърканата майка обществено упрекна юриста, че й се е намесил посредством приложение за суингинг, научи The Post.

47-годишният арбитър Синтия Лопес разгласи отвода си в понеделник по време на къса виртуална телеконференция с юриста на родителя Сидни Садърланд.

Шокиращият поврат на събитията пристигна предходната седмица, твърди Southerland, когато жена на име „ Синтия “ се свърза с нея в 3Fun, „ водещото приложение за свободни полови необвързани “.

„ GM “, написа дамата в известие малко преди 8 сутринта на 24 януари, употребявайки диалект за положително утро. „ Аз съм Синтия. Как си? “

Southerland даде екранна фотография на хипотетичното известие на The Post, дружно с хипотетичния профил на подателя, който демонстрира фотография на Лопес, обута единствено с черни токчета и черно неглиже, седнала с кръстосани крайници на дивана.

Профилът изброява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР