Този хотел за 1 700 лв?? Сериозно? Свършиха ли проблемите

...
Този хотел за 1 700 лв?? Сериозно? Свършиха ли проблемите
Коментари Харесай

Райкова бясна, че лъжат за цената на почивката й: Струва не 2, а 5 хиляди!

„ Този хотел за 1 700 лева?? Сериозно? Свършиха ли проблемите в страна, че цяла седмица сериозните журналистки се занимават с моята отмора? ? Не ги преписвайте, апелирам, не падайте на тяхното равнище. А си проверете информацията в уеб страницата на Тез Тур, на които съм заплатила почивката си - сега отмора тук стартира от 5 хиляди и стига до 50 х. лева за кралския апартамент!

При нужда в съда ще дава данни от банковата ми сметка за платената от мен сума на 8 юли за пътуването с чартъра на 19 юли!! Приятна отмора на всички! “, с тази гневна дрънканица избухна водещата и затапи всички зли езици, които лъжат за цаканите от нея пари. Венета Райкова е на отмора в Турция, само че се ядосва на всякакви „ познавачи “, които настояват, че тя е дала 1700 лева за хотел.

Дкато не написа в мрежата, Венета е заета да събира слънчеви лъчи със сина си Патрик, който е повече от удовлетворен. Вечер екзотиката и природата отстъпват на изискания разкош – яденето се сервира на тераса с неповторима панорама, написа " България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР