Този хороскоп ще ви помогне да си спомните какъв сте

...
Този хороскоп ще ви помогне да си спомните какъв сте
Коментари Харесай

Как остаряват различните знаци на зодиака

Този хороскоп ще ви помогне да си спомните какъв сте били и да се подготвите душевен за това, което ще станете по-късно...
Козирог
В нежна възраст Козирозите са доста строги и непримирими както към себе си, по този начин и към близките. Но пораствайки, са обзети от натурализъм, здрава нерешителност и твърда позиция. Много хора в близост към момента ще наподобяват празни и плитки.
Водолей
Младият Водолей постоянно е дръвник. Той може да бъде доста прочувствен, да дава обещание и да не извършва обещания. Но по-късно с възрастта той става виновен и балансиран.
Риби
Първоначално е мистериозна душа с нелогични дейности, след това пораства в тайнствен човек, който ясно знае кое какво е. И даже може да помогне на другите да схванат своя вътрешен океан.
Овен
Овните са хулигани. Но възрастта, си прави работата. И в този момент те към този момент сполучливо употребяват своята експлозивност във всеки бизнес.
Телец
 4-те зодии, които са надарени със специфична заложба 4-те зодии, които са надарени със специфична заложба
Това са зодиите, които са родени под щастлива звезда и имат сили, за които мнозина мечтаят. Ето кои са те и какво могат, което други..
Телците в младостта си нормално са радостни, обичат другари, шумни компании, празненства и занимания. С възрастта те стават все по-целенасочени и целеустремени. Телецът не се интересува какво мислят другите, той знае тъкмо какво желае от живота и го реализира.
Близнаци
Близнаците са рискови за планетата на всяка възраст. При младите - заради неконтролируемост, а при по-зрелите - поради хитростта и находчивостта.
Рак
От детството за Рака домът и фамилията са значими. Ако остане при родителите, ще има компликации с решителността и независимостта. Ако заживее самичък, незабавно набира мощ, досетливост и убеденост, с цел да реши безусловно всичките си проблеми.
 Седем елементи от тялото, които издават възрастта ви Седем елементи от тялото, които издават възрастта ви
Първите признаци, че остаряваме се появяват още през 20-те ни години, когато към очите ни се появяват дребни бръчици. Повечето от нас...
Лъв
Разликата сред лъвчето и възрастния Лъв е, че лъвчето има упоритостите на възрастен, само че към момента няма житейски опит да ги задоволи, а лъвът към този момент е наясно с всички трикове по какъв начин да допре слаби места на другите и по какъв начин да блесне в очите на обществеността, с цел да стане неотложно и абсолютно цар.
Дева
Младите Деви са подредени от детството. Обикновено не е належащо да им се припомня 10 пъти „ почистете стаята си! “
Везни
 10 признака, че остарявате 10 признака, че остарявате
В един миг внезапно осъзнаваме, че ние и хората, с които сме израснали, към този момент сме на 30, 40 50… Продължаваме да твърдим, че см...
Младите Везни основават доста проблеми. Упорити като Телеца и Козирога и нездравословни като Скорпиона. Но за разлика от Скорпиона, Везните са по-малко зли.
Скорпион
От дребен не знае по какъв начин да се измъкне от личната си отрова и къде в действителност да я постави. С възрастта той осъзнава, че все по-малко се поддава на провокациите на вътрешната си отрова.
Стрелец
Младият Стрелец интензивно търси себе си. С възрастта той малко се опомня. Обикновено ползите му към момента не се простират оттатък обичания му, просто някои играчки се заменят с други: коли, дами / мъже, първокласен алкохол, пътувания...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР