Този ход дойде, след като токът спря в четвъртък и

...
Този ход дойде, след като токът спря в четвъртък и
Коментари Харесай

В понеделник Гуайдо ще поиска от парламента обявяване на национална тревога

Този ход пристигна, откакто токът спря в четвъртък и сковава огромна част от страната

Ръководителят на Народното събрание на Венецуела Хуан Гуайдо съобщи в неделя, че ще изиска от венецуелския законодател да разгласи „ национална паника ”, с цел да може да изиска интернационална филантропична помощ на фона на голямото спиране на тока, оповестява БГНЕС.

Гуайдо, който се самообяви за президент през януари, сподели пред кореспонденти, че е свикал незабавно заседание на Народното събрание в понеделник, с цел да се „ вземат незабавно нужните ограничения във връзка с потребността от филантропична помощ. ”

Този ход пристигна, откакто токът спря в четвъртък и сковава огромна част от страната, поставяйки на риск пациенти нуждаещи се от здравна помощ или хемодиализа.

Генераторите в лечебните заведения се употребяват за незабавна помощ. Притесненията се разрастват, тъй като така и така лимитираната храна, стартира да се скапва.

Частният бранш във Венецуела е изгубил към 400 милиона $ поради огромното прекъсване на електричеството в южноамериканската страна, разгласи още Гуайдо. 

Президентът на Николас Мадуро до момента отхвърля интернационалната филантропична помощ употребявайки силите за сигурност, с цел да попречи на опозиционера си да я внесе в страната през прилежащите Колумбия и Бразилия. Мадуро твърди, че спирането на тока в хидро комплексът в Гури, който доставя 80% от електричеството в страната, се дължи на хакерска атака./ Нова тв

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: