Този хаос, този рекет върху българите трябва да престане. Вчера

...
Този хаос, този рекет върху българите трябва да престане. Вчера
Коментари Харесай

Борисов: Рекетът трябва да спре, най-важно е влизането в еврозоната

Този безпорядък, този рекет върху българите би трябвало да престане. Вчера и оня ден започнаха да излизат далаверите на ръководещите. Когато всичко стане ясно какво се прави и дребното останали да гласоподават за тях ще се отвратят. Това е в областта на политиката по време на избори. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който упражни правото си на глас, съобщи кореспондент на БГНЕС.

В света е война, ясно позициониране. Разбирам от сътрудниците политици, които бягат и се крият, заобикалят тематиката, само че идващите месеци това ще е съществена тематика. Ясно сме декларирали, че при тази експанзия и война с явен агресор Путин, не съветският народ, при този фарс на референдумите, България би трябвало да е ясна, безапелационна и точна за мястото си, където се намира – в Европейски Съюз и НАТО. Влизането в еврозоната би трябвало да е първа и най-важна задача, сподели Борисов. Иначе сме главен производител на ток и храни, можем да храним Балканите, да изнасяме сила, дава се голяма опция за водни централи за каскади и какво ли не. Парите по ПВУ би трябвало да се насочат по верните места, точно в силата, където в идващите години ще е най-важно, сподели Борисов.

Енергетика, еврозона, правосъдна промяна, изброи Борисов като съществени тематики, диверсификация от Газпром.

Вчера видяха всички, споделиха благодаря на Борисов, че стартира интерконектора, през вчерашния ден го пуснаха. Ние имаме редкия късмет да сме най-диверсифицираната страна на Балканите, с най-мощната компресора система, добави Борисов. Надявам се Радев да е взел ограничения за това да има почтени избори, нека е взел ограничения.

Ако политиците не престават да се вършат, да се водят от егото си и да не се преценяват с хората, които са дали своят вот, най-после няма никой да отиде да гласоподава. Реваншизъм мога да им обещая, че няма да има.

Държавата би трябвало да остане на евроатлантическия курс, акцентира още Борисов. И въоръжение, и всички военни планове, руснаците обичат мощните, и отговорът не, е не. Важното е разсъдъкът да надделее, светът е война, сподели още Борисов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР