Този горещ слух се разнася от известно време сред арт

...
Този горещ слух се разнася от известно време сред арт
Коментари Харесай

Заедно ли са Сано и Нели: Актьорът се точи на Диляна Попова

Този парещ слух се разнася от известно време измежду арт средите на столицата. Колеги на артиста популяризират под сурдинка, че от няколко месеца Нели Атанасова и Сано не са дружно. И в случай че си мислите, че повода е, че водещият на „ 100-те гривни ” е разграничен със брачната половинка си поради пътуването му зад граница поради новото шоу, не е по този начин.

Семейството не са се появявали двамата от известно време нито на всемирски събития, нито на друго място. А съгласно мълвата фамилни проблеми ги принудили да заживеят настрана.

Тази сочна клевета бе подхранена от една скандална фотография на Сано с Диляна Попова, която пуснаха в обществената мрежа. На кадър от филипинската джунгла се вижда по какъв начин двамата водещи на „ 100-те гривни ” са се щракнали на общ  кадър и съвсем наподобяват на доста влюбени. А моделката излъчва невероятна прелест и нищо чудно Сано да не й устои.

Но е реалност, че красивата Диляна сега няма човек до себе си, след раздялата с Лъчезар Захариев, с който бе гадже до скоро.

Според феновете на артиста и моделката няма метод в това уединение на Филипините сред тях да прехвърчат искри на привличане.

Самата Нели няма реакция на фотото. Тя се е затворила в себе си, а скандалния кадър с моделката ускори решението й за дефинитивна разлъка.

Автор: Хотарена.бг

 

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР