Този година основният изпълнител на полувремето на Apple Music Super

...
Този година основният изпълнител на полувремето на Apple Music Super
Коментари Харесай

MAX Sport 2 ще излъчи финала на NFL - Super Bowl LVIII

Този година главният реализатор на полувремето на Apple Music Super Bowl LVIII ще бъде носителят на осем награди „ Грами “ Usher

MAX Sport 2 ще излъчи най-значимото събитие в американския професионален спорт - финала на NFL - Super Bowl LVIII, сред тимовете на Сан Франциско Фортинайнърс и Канзас Сити Чийфс. Мачът ще се организира на стадион „ Аледжиант “ в Лас Вегас, Съединени американски щати, от 1:30 часа сутринта на 12 февруари (понеделник).

Сан Франциско Фортинайнърс и Канзас Сити Чийфс се срещнаха преди четири години в Super Bowl LIV, когато победител беше тимът на Чийфс. През това време и двата отбора са се трансформирали фрапантно, само че треньорите на двата тима са същите - Кайл Шанахан за Фортинайнърс и Анди Рийд за Чийфс.

Това беше и първият извоюван Super Bowl за куотърбека на Канзас Сити Патрик Махоумс. Той е на път да играе своя четвърти Super Bowl в границите на шест сезона, в които е титуляр.

Куотърбекът на Фортинайнърс Брок Пърди, в това време, беше „ Mr. Irrelevant ” в драфта на Националната футболна лига в плана през 2023 година Въпреки това точно той оказа помощ на Сан Франциско да стигне до мача за купата на NFC предходната година и изведе тима си до 58-мото издание на Super Bowl. Това са аргументите, заради които доста анализатори и почитатели съпоставят двамата играчи с легендата Том Брейди.

Usher ще бъде реализатор на полувремето на Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show в Лас Вегас. Осемкратният притежател на премия „ Грами “ ще бъде огромната звезда на полувремето на шоуто за първи път в своята популярна кариера. Момент, който самият реализатор споделя, че е чакал доста дълго време, откакто участваше като поддържащ реализатор в Super Bowl XLV през 2011 година Сред другите изпълнителни на полувремето ще бъдат Adra Day, Post Malone и Reba McEntire.

Super Bowl е определян като най-голямото еднократно спортно събитие в света. Той ще се организира за първи път в щата Невада, като се чака да генерира стопански резултат от над 1 милиард $ за региона на Лас Вегас. „ Градът на прегрешението “ записва най-високите хотелски цени в историята си, а цените на билетите на вторичния пазар се продават сред 6000 и 50 000 $ в формалния сътрудник на NFL Ticketmaster.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР