Този форум е изключително важен. Аз съм тук в качеството

...
Този форум е изключително важен. Аз съм тук в качеството
Коментари Харесай

Иван Гешев: Бесен съм - трябва да спрем войната по пътищата

Този конгрес е извънредно значим. Аз съм тук в качеството си на основен прокурор, от една страна тъй като съм гневен, а въпреки това, тъй като би трябвало да спрем войната по пътищата. Това сподели по време на кръглата маса на тематика: " За огромни дейности против войната по пътищата " основният прокурор Иван Гешев.

" Надявам се и знам, че можем и би трябвало да спрем войната по пътищата. Бесен съм, тъй като решенията са ясни, не са сложни за осъществяване, подготвени модели има в Европейски Съюз. Оставам с усещане, че страната е безучастна, тъй като е по-лесно да закриеш профилирани структури, тъй като става дума за 3 милиарда лева, по-важно за някои политици от ползите на хората. Щом някои политици могат да защитят финансовия интерес на олигарсите, ние би трябвало да настояваме да бъдат предпазени и българските жители ", сподели още Гешев.

" При състояние, че България умира в демографски аспект, по българските пътища убиват нашите деца – Цвети от Шумен, Иван от Бузовград, Моника от Братаница, като доста други. Надявам се и знам, че можем и би трябвало да спрем тази война по пътищата. Българските жители желаят страната да им даде това, което заслужават – сигурност, отбрана и да не убиват децата ни по пътищата. Това може и би трябвало да бъде реализирано тук и в този момент. Никой не е застрахован да бъде идващият. Тук съм, с цел да чуя жителите, гражданското общество, да ги поддържа като основен прокурор, да чуя какво можем ние да създадем и да упорствам пред другите управляващи това да бъде променено. Защото цената ще продължим да я плащаме с човешки животи ", добави Гешев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР