Този форум е изключително важен. Аз съм тук в качеството

...
Този форум е изключително важен. Аз съм тук в качеството
Коментари Харесай

Гешев: Бесен съм, държавата стои безучастна във войната по пътищата

Този конгрес е извънредно значим. Аз съм тук в качеството си на основен прокурор, от една страна тъй като съм гневен, а въпреки това, тъй като би трябвало да спрем войната по пътищата .

Това съобщи основният прокурор Иван Гешев по време на кръглата маса на тематика " За огромни дейности против войната по пътищата ".

" Надявам се и знам, че можем и би трябвало да спрем войната по пътищата. Бесен съм, тъй като решенията са ясни, не са сложни за осъществяване , подготвени модели има в Европейски Съюз. Оставам с усещане, че страната е безучастна, тъй като е по-лесно да закриеш профилирани структури, тъй като става дума за 3 милиарда лева, по-важно за някои политици от ползите на хората ", добави обвинител номер 1.

Гешев е безапелационен, че " щом някой политици могат да защитят финансовия интерес на олигарсите , ние би трябвало да настояваме да бъдат предпазени и българските жители. " Заслужават сигурност, отбрана и да не убиват децата ни пътищата ", сподели още той.



Богдан Милчев, ръководител на Института по пътна сигурност (ИПБ), уточни, че на форума липсва президентът Румен Радев, както и неговият министър председател и министри . " Днес до нас са законодателната и правосъдната власт, които могат да подкрепят огромните дейности. Днес Министерски съвет го няма. Има предписание да няма министри, тъй като на това събитие ще участва основния прокурор, имам и доказателство за това. Войната сред институции, не е войната, която би трябвало да се организира на пътя ", акцентира той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР