Този филм вече съм го гледал през 1996 година, когато

...
Този филм вече съм го гледал през 1996 година, когато
Коментари Харесай

Румен Овчаров за предстоящия Конгрес: Този филм вече съм го гледал

Този филм към този момент съм го гледал през 1996 година, когато една група хора бе обладана от желанието да смъкна водача на Българска социалистическа партия, само че по този начин и не получиха това, което желаеха. За благополучие сега Българска социалистическа партия не е отпред на страната и министър председателят не се споделя Жан Виденов. Това съобщи в утринния блок на bTV някогашният енергиен министър Румен Овчаров във връзка идния Конгрес на Българска социалистическа партия.

,,Корнелия Нинова е отговорна в тази ситуация, тъй като нямаше причина да привиква този Конгрес и като цяло да драматизира всичко това. Това беше едно неверно и преждевременно решение. Отделно обстановката бе употребена от избрани хора, които не разсъждават политически, защото са наранени персоналните им и корпоративни ползи. В такива обстановки се изисква най-много мъдрост'', разяснява Овчаров.

,,Крайно време е да се освободим от чувството, че водачите ни са незаменими. За мен Българска социалистическа партия отпред със Сергей Станишев, Михаил Миков или Георги Гергов просто няма бъдеще, тъй като това са остарели лица. Нинова от своя страна съумя да измъкне партията от това безвремие, в което беше изпаднала и с помощта на нея Българска социалистическа партия в този момент може да се смята и за съпротива, и за алтернатива'', добави той.

,,Струва ми се, че ще загубим локалните избори. Няма да има триумф, няма да има победа. Просто в партията няма настроение'', показа още Румен Овчаров.

В умозаключение някогашният енергиен министър съобщи, че партийните дотации би трябвало да ги има, с цел да протича естествен политически живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР