,,Този експеримент с машините се оказа успешен, беше решен проблемът

...
,,Този експеримент с машините се оказа успешен, беше решен проблемът
Коментари Харесай

Димитър Ганев: ГЕРБ ще бъде единствената опозиция в новия парламент

,,Този опит с машините се оказа сполучлив, беше решен казусът с невалидните бюлетини ”. Това зави социологът Димитър Ганев. Той разяснява преброяването на протоколите при 90 %, съгласно които ГЕРБ-СДС води с нежна преднина. Към момента техният резултат е 24.01 на 100 от гласоподавателите. С 23.48 % втори са " ИТН ". 

“Очаквам да се направи кабинет с мандата на “Има подобен народ ”. Не си представяйте държавно управление както до в този момент, то ще наподобява сходно на служебното държавно управление. Повечто ще са специалисти и няма да има ясно изразени политически фигури ”, разяснява Ганев. Според социолога ГЕРБ ще се окаже единствената съпротива в новия парламент.

В студиото на Нова телевизия коментар направи и социологът Първан Симеонов.

“В последна сметка ГЕРБ загуби малко национална обич, към 100 - 150 хиляди гласа. Ако ГЕРБ завоюва изборите, на фона на цялото тричение, ще си е победа за тях. Вероятно партиите на митинга няма да имат болшинство, само че ще са една концепция по-близо до сформиране на държавно управление. Ще се наложи Слави Трифонов да се опита да прави кабинет, съобщи социологът.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР