Този древен, мистериозен и малко известен се състои от 12

...
Този древен, мистериозен и малко известен се състои от 12
Коментари Харесай

Славянски тотемен хороскоп - кой е вашият закрилник

Този античен, тайнствен и малко прочут се състои от 12 тотемни животни, всяко от които ръководи избран интервал от годината. Кой е вашият покровител?
Росомаха (10.12−9.01). Това сладко малко творение е ревнив страж на своята територия, което няма да толерира навлизане в притежанията му от непознати. Родените под знака на росомахата са домошари и не обичат да са „ център на внимание ”. Те се отличават със своята самокритичност, акуратност и чистоплътност.
Гарван (10.01−9.02). Много мъдра, дълголетна и почтена птица. Тя покровителства тези, които имат добре развита вътрешен глас. Враните са най-прозорливите в славянския  – имат съвсем вълшебен умения да предсказват нещата.
Хермелин (10.02-9.03). Това е доста умело и пъргаво животно. Но в това време е доста хитро. Този тотем е настойник на самоуверените хора, които обичат да нарушават правила и забрани. Тези персони жадуват за удивление и самопризнание от другите.
 Какво издава за характера на дамите египетският хороскоп? Какво издава за характера на дамите египетският хороскоп?
Според античните египтяни всяка жена носи в себе си част от характера на даден господ или богиня. Кой или коя е твоята, можеш да схванеш с...
Жаба (10.03−9.04). Този тотем дава на своите подопечни способността да се приспособяват към всевъзможни обстановки в живота. Хората жаби са отлични служащи и реализатори. Хората към тях правят оценка родените под този знак поради „ златното ” им сърце, което постоянно може да бъде прикрито зад непредставителен външен тип.
Скакалец (10.04-9.05). Родените през този интервал от годината са дейни, оптимистични и радостни. Те омагьосват другите с радостния си манталитет. Тотемът пази работливите, само че неспокойни човеци.
Хамстер (10.05−9.06). Това е доста сладостен и спестовен звяр. Хамстерите подарява родените под знака му с успеваемост. Освен това хората-хамстери са добродушни, другарски настроени и услужливи.
Охлюв (10.06−9.07). Те са доста чувствителни, проницателни и положителни хора. Хората-охлюви са отлични водачи и знаят по какъв начин да въодушевяват и стимулират близките за благородни дела.
Мравка (10.07−9.08). Тук всичко е ясно: това е настойникът на огромните работохолици. Винаги се оправят с нещата. Мравката е спестовна, само че е доста обичана и ценена от приятелите, фамилията и сътрудниците си.
 Уникален египетски хороскоп демонстрира какъв си Уникален египетски хороскоп демонстрира какъв си
Жените са сложни за разгадаване, рядко можеш да схванеш всичко за една жена, колкото и дълго да я познаваш. Този остарял египетски хороск...
Майски бръмбар (10.08−9.09). Тези хора не обичат смяната. Те са мудни, и изключително спокойни. Притежават забележителни издръжливост и хладнокръвие и всъщност са философи. Именно склонността към самовглъбяване и философстване от време на време им пречи да създадат сполучлива кариера.
Бобър (10.09−9.10). Хората, родени под знака на бобъра са обаятелни и с лекост карат близките да се преценяват и съгласяват с тях. Те са спокойни, уверени, умни и могат доста неща.
Куче (10.10-9.11). Това са най-безстрашните и новаторски персони в славянския зодиак. Те са лоялни и държат на думата си. Не са кариеристи или родени за водачи, само че постоянно ще се притекат на помощ, стига да им бъде поискана.
Мечка (10.11-9.12). Този тотем е настойник на флегматичните и малко мързеливи натури. В същото време хората-мечки са смели и новаторски. Понякога, в случай че бъдат подценени могат да бъдат подли. Мечките се оправят чудесно в живота., РИА Новости
* Инфо: БГНЕС
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР