Този дебат нямаше да го има, ако 2004 г., когато

...
Този дебат нямаше да го има, ако 2004 г., когато
Коментари Харесай

Нинова заплаши Цветанов със съд в Страсбург!

" Този спор нямаше да го има, в случай че 2004 година, когато се взема решение за приватизация на 7 сдружения, Българска социалистическа партия не се е противопоставила. Умишлено безучастие. Днес желаете приватизация, а през 2010 година от Българска социалистическа партия споделят, че развалянето на договорите ще сътвори напрежение в България. Само първичните вложения за трите сдружения са надхвърляли 2 милиарда лв.! Защо не осъществихте тогава надзор, а в този момент желаете да превърнете в политически проблем договорка, осъществена в Чехия по британското законодателство? "

Това съобщи водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на взаимно съвещание на парламентарните комисии по енергетика и за надзор над СРС, на за договорката за ЧЕЗ.

" Има ли сдружения претенденти, които биха заплашили националната сигурност? ", попита Цветанов шефа на ДАНС Димитър Георгиев. И продължи: " Дали опозицията през днешния ден не обслужва някои от претендентите? Къде бяхте 1 години, сътрудници от Българска социалистическа партия? "

" Искаме поименно кого пазиме, поименно! Когато в българския парламент се раздават присъди, без съд, няма да останем в тази зала! Ще ви осъдим в Страсбург! Няма да поносим вашите присъди ", упрекна водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която напусна съвещанието.

" Не съм отправил обвинявания, приказвах за подозрения, които остават. Дайте най-после стенограмата на госпожа Нинова ", отвърна Цветанов.

" Всичко е доста ясно координирано, с цел да се сътвори политически безпорядък и съмнение в българските институции ", безапелационен е заместникът на Бойко Борисов. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР