Този човек никога не е имал шанс. Обвинен сериен крадец

...
Този човек никога не е имал шанс. Обвинен сериен крадец
Коментари Харесай

Новият технически подготвен отряд за разбиване на престъпления на нюйоркската полиция хваща крадец на кола с полицейска ръка – като Post става свидетел на драматично преследване

Този човек в никакъв случай не е имал късмет.

Обвинен сериен апаш на кола беше хванат на мястото на престъплението от New York’s Finest — с помощта на Екипа за реагиране на общността (CRT) на полицията в Ню Йорк, ново звено, разбиращо се в технологиите, улично интелигентно, патрулиращо по улиците на петте квартала.

Това бяха неприятни вести за 22-годишния Брайън Пералес, който беше видян, притиснат в ъгъла и преследван от ченгетата на CRT и Куинс на 7 февруари малко откакто полицията получи сигнал за кражба на кола в Лонг Айлънд – и с The Публикувайте дружно за пътуването, с цел да видите по какъв начин всичко върви надолу.

Екипът за бързо реагиране е въоръжен с първи по рода си набор от принадлежности — композиция от дронове за търсене на топлота и други високотехнологични устройства, които вървят дружно с положителните остарели полицейски умения.

„ Това не са типичен преследвания на всички места “, сподели началникът на патрула на полицията в Ню Йорк Джон Чел. „ Имаме налични дронове и крайната н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР