Този човек има психологични проблеми, защото е психопат. Такива хора

...
Този човек има психологични проблеми, защото е психопат. Такива хора
Коментари Харесай

Цветеслава Гълъбова: Мартин e психопат, живее с нагони и инстинкти

Този човек има психични проблеми, тъй като е умопобъркан. Такива хора не се преценяват с писаните и неписаните правила, те не са прочувствено интелигентни. В случая имаме един примат, който живее на нагони и инстинкти. Той не е теоретичен да се образова, не е теоретичен на труд, т.е. той е изтърван още през цялото време, тъй като на 21 години към този момент разполага със постоянен стаж като престъпно проявен.
Това разяснява пред Нова телевизия психиатърът Цветеслава Гълъбова във връзка обвинения за убийството на 7-годишно момиче от Сотиря Мартин Трифонов.

,,Сигурна съм, че доста добре схваща какво е направил, само че той не е кадърен да съжалява за стореното и точно в това е казусът. Такива хора като него са прочувствено доста студени, защото не са в положение да изпитват страдание, състрадание или състрадание``, добави специалистът.

По думите ѝ хора с профила на Мартин Трифонов могат да се трансформират, обаче това би лишило много време.

,,Тези хора могат да се трансформират, само че би трябвало да го желаят, тъй като тези промени не настъпват с лекарства. Трябва дълга работа с психолози``, означи още тя.

,,Трябва да има доста непоколебим надзор. В случай като този нямам срещу да пребивавам в страна от полицейски тип``, уточни Гълъбова и подсети, че е ангажимент на цялото общество да работим за смяна, с цел да бъдат понижени оптимално сходни свиреп закононарушения.

,,Като общество и родителите всички имаме отговорности, не би трябвало да бъдат единствено институциите. Сам човек не може да се оправи с тези проблеми``, приключи психиатърът.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР