Този човек е рецидивист, не заплашва само мен Аз съм

...
Този човек е рецидивист, не заплашва само мен Аз съм
Коментари Харесай

Стоян Таслаков: Аз съм вторият политик, срещу когото е вадено оръжие

Този човек е рецидивист, не заплашва единствено мен
„ Аз съм вторият политик, против който е вадено оръжие. Помните кой е първият ”, съобщи в Народно събрание пред публицисти депутатът от „ Възраждане ” Стоян Таслаков във връзка вчерашното нахлуване против него от Иван Белишки - наследник на кмета на Панагюрище.

По думите на депутата спорът е политически, а не персонален.

„ Заплахите от Иван Белишки започнаха преди два месеца. Той е от тази каста, която разделя обществото, той е проукраински надъхан, срещу ромите е, а това е безусловно неприемливо. Такъв човек е рисков ”, сподели Таслаков.

Той разгласи, че е съумял да парира всички удари и имал бойни умения. „ Този човек е рецидивист, не заплашва единствено мен. Той заплашвал десетки хора, имам скрийшотове ”.

Таслаков описа, че различен народен представител от „ Възраждане ”-  Климент Шопов също бил застрашен от Белишки. Миналата година в Шопов опитал да отбрани ром в Сливен, който кметския наследник желал да нападна и да му пали къщата, след това е подал сигнал в полицията. Шопов бил с назначена защита след случката.

Първите закани, които съм получил от него на месинджър, са преди 2 месеца, когато излезе новината, че беше задържан кметът на Стамболийски от ГЕРБ поради мой сигнал. Тогава той (Белишки, бел. авт.) стартира да ми написа във фейсбук. Не съм му отговарял, само че подадох тъжба в полицията и прокуратурата, описа Таслаков. 

Миналата седмица имаше отново случай, тогава ме срещна с сътрудника Искра Михайлова, прибирайки се от една конференция. Само ме блъсна и обиди и ме заплаши за живота ми, означи още депутатът.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР