Този четвъртък в ефира на NOVA ще бъде излъчен първия

...
Този четвъртък в ефира на NOVA ще бъде излъчен първия
Коментари Харесай

Ирмена Чичикова пред Edna.bg: ,,Емилия Кларк е изключително мила

Този четвъртък в ефира на NOVA ще бъде излъчен първия епизод на сериала,,Есента на демона ”. Действието във втория сезон на,,Дяволското гърло ” ще продължи 5 години след шокиращите събития от първия. Ще забележим обичаните герои Мия Язова и Филип Чанов, в чиито функции още веднъж влизат Теодора Духовникова и Владимир Карамазов.   

Този път двамата служители на реда ще би трябвало да разплетат комплицирана тайнственост, която се крие зад редица убийства в един от най-красивите български градове, а точно Велико Търново. 

▶ 

Миналата седмица се организира извънредната предпремиера на сериала и екипът на Edna.bg бе поканен , с цел да се наслаждения на това прекарване и да си поговори с част от актьорския екип. 

 dqvolsko NOVA/Ивана Семовска

Ако желаете да разберете какво описа Ирмена Чичикова ексклузивно пред Елизабет Астарджиева от Edna.bg по отношение на,,Есента на демона ”, героинята ѝ в сериала, снимачната площадка на продукцията на,,Марвел ” и извънработните си занимания, продължете да четете. 

Какво провокира интереса ти и те накара да се включиш в „ Есента на демона “?  

Истината е, че историята на целия сериал и нещата, за които става въпрос, са извънредно забавни. Това е един от най-хубавите сюжети, които съм чела последно време в България. 
                             

Беше ми доста любопитно да бъда част от подобен род сериал. Персонажът на моята героиня е нещо, което чисто професионално в актьорската ми работа не ми се е случвало. Беше в действителност огромно предизвикателство.  

Откри ли нещо общо сред себе си и героинята ти в сериала?  

Не бих споделила, че намирам нещо съответно общо. По-скоро в устрема си да основа даден персонаж постоянно изначално потеглям от себе си. Независимо от съответните обстановки, в които допуска сюжетът моята героиня да бъде, потеглям от нещо, което познавам и е надълбоко закодирано в мен. Със сигурност е персонаж, който не ми се е случвал, и който беше сложен на моменти, само че и доста забавен да бъде построен.  
                             

Ти съумя да станеш част от продукция на,,Марвел ”. Какво е възприятието да играеш един до друг с артисти като Самюел Джаксън и Емилия Кларк?  

Невероятно. Това е едно от най-страхотните неща, които са ми се случвали през последните години. Чувството да бъдеш на такава снимачна площадка е просто удивително. Такъв голям екип, масовка. Мащабите и отговорността са доста огромни.  

В последна сметка обаче всички тези артисти са също хора като нас, които имат своите дефекти и недостатъци. Най-правилното, което можеш да направиш, когато си на една снимачна площадка с тях, е да се чувстваш еднакъв с тях, без значение че са толкоз известни и са покорили такива небеса. Когато сме в работен режим всички сме равни.  
                             

Страхотно е да усещаш партньорство, колегиалност и почитание, които аз усещах от самото начало, без значение че съм от Източна Европа и не знаят коя съм. Основната ми работа беше с Емилия Кларк. Тя е страховит експерт, извънредно блага и симпатична. Много се веселя, че бях един до друг с такива хора и се надявам да имам повече такива срещи.   

Знаем, че когато не си на снимачната площадка, посещаваш детска градина в родния си град Пловдив, където показваш на малчуганите вълнуващия свят на актьорството. Кои са препоръките, които им даваш?  

Истината е, че за мен тези срещи са доста скъпи, тъй като това, което най-вече ми се желае с работата ми и с това, което съм, е да провокирам любознание и интерес у дребните към изкуството изначално, без значение под каква форма.  
                             

Искам да разсънвам у тях предпочитание те да бъдат част от някакъв тип изкуство и опцията да си приказвам с тях е просто прелестна. Това, което бих споделила като съвет, е колкото се може повече децата да се допират до музиката, киното, театъра, изобразителното изкуство. Просто да бъдат обградени от изкуство, с цел да израстват духовно.   

Очаквайте напълно скоро още извънредни диалози на Edna.bg с актьорите от сериала! Не забравяйте да следите,,Есента на демона " тази пролет в ефира на NOVA.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР