Този четвъртък, 18 октомври, в Интер Експо Център започва първото

...
Този четвъртък, 18 октомври, в Интер Експо Център започва първото
Коментари Харесай

Аutomotive Forum & Expo Sofia oтваря врати този четвъртък

Този четвъртък, 18 октомври, в Интер Експо Център стартира първото издание на Аutomotive Forum & Expo Sofia , което ще се организира под патронажа на министър-председателя на Република България Бойко Борисов. Специализираното събитие за автомобилни технологии и следпродажбен сервиз е първото по рода си у нас и ще се организира в границите на 4 дни. От 18-и до 21-и октомври, в зали 2 и 3 на Интер Експо Център, на ревю Automotive Expo Sofia ще бъдат показани над 80 компании от бранша на автотехническото съоръжение и следпродажбения сервиз. В първия ден на събитието, 18-и октомври, започва и Automotive Conference , на която потвърдени мениджъри на световни автомобилни компании ще показват най-успешните автомобилни планове в Източна Европа и България.
Освен опцията да се срещнат с всичко за следпродажбения сервиз и всичко належащо за леките, лекотоварните и тежкотоварните коли, посетителите ще могат да открият и най-новите технологии и съставни елементи от бранша на автомобилостроенето. Заедно с богатата изложбена част, чиито акценти могат да бъдат прегледани авансово на уеб страницата на Аutomotive Expo Sofia , ще бъде показана и извънредно забавна и потребна семинарна стратегия. Очаква се министърът на стопанската система - Емил Караниколов да даде формален старт на Automotive Forum Sofia, който се организира под патронажа на министър-председателя. Двудневният конгрес стартира на 18-и октомври и ще продължи до 19-и, когато се планува министър председателят Бойко Борисов да се включи в събитието със закриваща тирада.

Специализираният конгрес Automotive Forum Sofia ще се състои от три детайла: Международна конференция, B2B платформа за срещи и Кариерно ревю. Наред с лекциите с на практика препоръки по настоящи тематики, дадени от представители на водещи международни компании от автомобилния бранш, форумът ще отвори порти към нови пазари, събирайки на едно място дребни, междинни и огромни предприятия с световни производители и представители на локалната власт. Аutomotive Career Days ще даде опция за рационализиране и на всички, които биха желали да стартират или развият кариерата си в региона на автомобилната промишленост, студенти, IT експерти, инженери, HR-и. Цялата стратегия по часове и повече елементи могат да бъдат прегледани тук.
Достъпът до Аutomotive Forum & Expo Sofia ще се реализира с билети, печатни и електронни предложения, както и с онлайн регистрация, с която получавате безвъзмезден вход с предварителна поръчка на уеб страницата до 23:59 ч. на 17.10.2018 година Изложението ще бъде отворено за гости всеки ден от 10:00 до 18:00 часа, а на 21-и октомври, когато входът е свободен, работното време ще бъде до 16:00 часа.


За Интер Експо Център / www.iec.bg /:
Интер Експо и Конгресен Център e единственият изложбен център в София, знак на модерните и сполучливи бизнес практики и е хазаин на множеството изложби и събития, които покриват разнообразни сфери на стопанската система. Изложбеният комплекс разполага с 6 изложбени и 8 конгресни зали на обща повърхност от 42 000 м2, предлагайки на сътрудниците си доста благоприятни условия да показват и развият концепциите си, както и да презентират по най-хубавия метод своите планове.
За Аутомотив Клъстер България:
Automotive Cluster Bulgaria (ACB) съставлява ползите на един от най-бързо разрастващите се стопански сектори в България – автомобилната промишленост и производството на коли и съставни елементи за тях. Клъстерът сплотява множеството от над стоте автомобилни производителя в страната, които създават съставни елементи за съвсем всеки прочут бранд коли. По-голямата част от тях са първо, второ и трето равнище снабдители, като в страната има и един производител със цех за асемблиране на коли. В промишлеността има над 37 000 заети. Приходите, генерирани от фирмите в този сегмент за 2017 година, възлизат на към 2 милиарда евро и съставляват над 4% от Брутният вътрешен продукт на страната. Основните цели на Automotive Cluster Bulgaria са свързани с подпомагането на автомобилни компании, както и с привличането на автомобилни производители и водещи интернационалните снабдители на автомобилни съставни елементи в България. ACB съставлява ползите на членовете си и подкрепя плановете им. Клъстерът работи взаимно с държавното управление, университетите, частните обучителни институции и членовете на ACB за възстановяване на образованието и образованието, обвързвано с софтуерните производства.
За Automechanika:
Със 17 изложби в 16 страни Automechanika е водещият международен бранд за автотехнически изложби и най-успешната комерсиална марка на Messe Frankfurt. Събитието покрива цялата верига на процесите в автомобилния следпродажбен пазар, от мястото на продажба до услугите, преработването и изхвърлянето на боклуци. Специализирано е за снабдители на производителите на моторни транспортни средства, гаражно и сервизно съоръжение, както и за всички типове аварийни елементи и аксесоари за поддръжка.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР