Този частен влак е напълно остъклен, има регулируема прозрачност и

...
Този частен влак е напълно остъклен, има регулируема прозрачност и
Коментари Харесай

Създадоха замък, летящ със 161 км/час по релсите

Този частен трен е изцяло остъклен, има регулируема бистрота и изменяща се атмосфера в интериора. Над плана работи френският дизайнер Тиери Гоген и създаването му е напът да предизвика нова мода в дизайна на влаковете по света.

Работейки над дизайна, Гоген е събрал цялостен екип експерти - от швейцарския производител на влакове Stadler до френската компания Saint-Gobain, произвеждаща стъкло, както и английската инженерна компания Eskerley O’Callaghan.

Идеята за влака G Train е той да бъде благосъстоятелност единствено на един човек. Предвиден е с 14 вагона, като в един от първите се намира апартаментът на притежателя, по-късно следват 18 стаи за посетители, фитнес зала и СПА, ресторант и публични зони за празненства, концерти, спектакъл или изложения.



В последния вагон е „ раклата за играчки” с сбирка коли, мотоциклети и офроуд транспортни средства, които разрешават на притежателя и гостите да изследват регионите към спрелия трен. А прелестна опция за любуване на същински гледки и основаване на неповторима атмосфера дава външната прибираща се тераса. През нощта влакът ще има златист нюанс, до момента в който се движи по релсите със скорост 161 км/час.Панорамните прозорци могат да бъдат изцяло транспарантни, матови или дори черни. А когато са в непрогледен режим, пасажерите ще могат да основават седем типа пейзажи - на открито може да е зима, само че притежателят може да изиска да си почива измежду цветя и ливади.

Засега е ясно, че влакът ще коства към 350 милиона $, а за построяването му ще са нужни не по-малко от две и половина години. Самият притежател акцентира, че цени не толкоз скоростта на напредване, колкото самия развой - фантазията му е, пътувайки да преглежда покрайнината по нов, доста персонален метод.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР