“Този бюджет така както е представен в този му вариант

...
“Този бюджет така както е представен в този му вариант
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Бюджетът е фалшив, няма да го подкрепим

“Този бюджет по този начин както е показан в този му вид няма да получи нашата поддръжка. Той е бюджет " на хартия ". В него има заложени доходи и разноски единствено " на хартия ", които няма от кое място да дойдат. Този бюджет е подправен ”, съобщи ръководителят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов в предаването „ Лице в лице “.

“2020 година, когато министър на финансите не е Асен Василев разноските в страната са били 40 милиарда лева Две години и половина по-късно заложените разноски са 70 милиарда лева Това са 30 милиарда лева повече, а доходи няма ”, добави той.  
 
Той означи, че от Има Такъв Народ към този момент са настроени скептично и към концепциите за правосъдна промяна на ръководещите.

Ако си мислят, че ще ни показват един план и ние ще го подкрепим, няма да стане. Първо ще желаеме да го забележим, да има конкретика. Искаме да ни изпратят плана документално, с цел да се срещнат нашите специалисти с него, сподели Йорданов.
Той разяснява и изказванията на водача на ГЕРБ Бойко Борисов, че е било контрактувано държавно управление на ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ с първия мандат, само че е пропаднало. “Не знам за какво Борисов лъже, само че знам, че лъже. Бил съм участник в тези срещи. На тях имаше както мои сътрудници, по този начин и камери ”, добави Йорданов.
“Г-н Борисов доста постоянно споделя неща, които не са правилни. Това не е първият случай ”, добави той.
 
“И на двете срещи не е говорено такова нещо. Нито един представител на Има Такъв Народ не е разговарял с Борисов за кабинет. Ако някой твърди противоположното, дано да каже по кое време, къде и с кого ”, съобщи Йорданов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР