Този бюджет (Бюджет 2022 - б.р.) е лош и предвижда

...
Този бюджет (Бюджет 2022 - б.р.) е лош и предвижда
Коментари Харесай

Даването на пари на бизнеса било схема

Този бюджет (Бюджет 2022 - б.р.) е неприятен и планува увеличение на чистия дълг на страната от 31 на 35 милиарда лева, който ще го заплащат децата и внуците ни. Това мнение изрази предприемачът Ивайло Пенчев пред bTV.

По думите му бизнес, който плаче за поддръжка, не е за бизнес. Бизнесите не би трябвало да се поддържат, с изключение на с понижаване на налозите, а да се дават директни заплащания на бизнесите е скица, посочи Пенчев.

Според него всички държавни управления вършат едни и същи неточности - усилват дълга до небивали размери. Когато преразпределителната функционалност на едно държавно управление нараства, е пътят към комунизма - неприятна работа, посочи Ивайло Пенчев.

За това дали ще приемем еврото през януари 2024 година, Ивайло Пенчев счита, че в случай че това стане, няма да има драма. Така, както е тръгнал Европейски Съюз, ще се разпадне от единствено себе си, уточни Пенчев и добави, че не можем да създадем нищо сами.

По отношение на приема в доста университети с оценки от дипломатите, съгласно Пенчев половината от тези, които отиват в университетите в този момент е, с цел да не работят, да са още 5 години деца и отсрочват съзряването, с цел да не работят. Българските деца, които желаят да станат по-умни, отиват да учат в други страни, счита той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР