Този бизнес е най-силен в САЩ и Канада, както и

...
Този бизнес е най-силен в САЩ и Канада, както и
Коментари Харесай

Зад Паравана! Български „Камгърли” Го Правят Пред Камерата За Тлъсти Хилядарки!

Този бизнес е най-силен в Съединени американски щати и Канада, както и в мощните стопански системи на Европейски Съюз – Германия, Франция, Англия, където клиентите имат порядъчно бездънен портфейл.

Всеки от нас може да влезе на съответния уеб адрес и да си хареса момиче. Номерът е на първата онлайн среща с*кс бомбата да се поразхвърля, да покаже прелести и да зачака някой да се „ закачи ” на въдицата ”, изясни компютърен познавач, написа Ко4.

Ако след няколкоминутен стриптийз петимният за с*кс клиент желае да навлезе по-дълбоко в интимната игра, входът към private room-а, т.е., към персонална онлайн с*кс стаичка, се заплаща.

Цените варират, само че нормално са в рамките на 5 до 25 $ за минута. Гладният за еротика отшелник, който от седене пред преносимия компютър няма време за действителна връзка, заплаща невъобразими суми, с цел да следи голата си фантазия в интернет. Входът с 5 $ обезпечава леки еротични милувки, до момента в който $25 за 60 секунди подсигуряват здрав с*кс по желание на фена – анален, вагинален, френски или групови осъществявания, съгласно профила на дамата насреща.

„ Интересното е, че българките, които вършат с*кс пред уеб камери, в действителния живот не проституират. Много постоянно това са дами с специалности от барманка до учителка по математика. Сумата, която прибират, обаче не е в цялостния размер на заработеното, тъй като уеб сайтът, който им дава „ естрада ” за изява, прибира сред 40 и 60% от изхарченото от екзалтираните наблюдаващи ”, акцентира осведомен с особения бизнес.

Най-големият бонус от най-древния поминък, пренесен в мрежата, обаче са лапнишарани, които се влюбват в действителност в с*кс инструкторките от екрана и по този начин стават комфортни за източване на банковите им сметки. За да се предотврати това, персоналната връзка сред момичето и клиента е строго неразрешена, а виртуалните прелъстителки се подвизават единствено с еротичните си псевдоними.

„ Приблизително петима са виртуалните охранители, които наблюдават да няма никакъв личностен контакт сред продавачката на удоволствия и клиента. Съществуват обаче кодови обръщения, посредством които по време на чата хитрата госпожица да подскаже някакъв метод за връзка, примерно своя имейл. Ако е попаднала на влюбен до уши мъж, скоро на пощата си получава писмо от този интернет Дон Жуан, в което той я моли за среща в ресторант или дискотека. На спявката магьосницата нормално се оплаква, че не може да се избави от този поминък, а по този начин иска…

Нужни са ѝ „ единствено ” десетина хиляди $, с цел да се откупи от бизнеса и по-късно двамата с мачото да отплават към залеза щастливи и влюбени ”, разкри елементи източникът ни. Тогава настъпва време и за същинският удар – лапнишаранът намира сумата, превежда я по сметката на своята възлюбена и чака тя да му пристане. Което, естествено, няма по какъв начин да се случи.

В множеството случаи виртуалното момиче и мераклията от другата страна дори не се и срещат.

Много постоянно се построява особена връзка сред тях, която протича напълно през компютъра. Това обаче не пречи на мераклията да се смята за неин другар или покровител и постоянно да зарежда персоналните й банкови сметки. Неодавна 24-годишна варненка съумяла да прилъже 59-годишен австралиец да й изпрати $130 000, които й трябвали, с цел да покрие остарели задължения, да си купи билет и да замине за Сидни, с цел да заживеят щастливи дружно. Както се сещате, това по този начин и не се случва, само че парите са пратени. От този миг момичето към този момент не работи в сайта…

Точно такава българка от Пловдив несъзнателно стана причина за голяма покруса, която потресе Съединени американски щати на 24 януари. 29-годишният Грант Аматоен от щата Флорида бе задържан, откакто невъзмутимо мазета фамилията си – родителите и брат си, тъй като откраднал от тях 200 000 $, които трансферирал на хубавица в България, с която се срещнал в чата за онлайн връзки CamGirls.com.

59-годишният бащата на Грант – Чад Амато, 61-годишната му майка Маргарет и 31-годишният брат Коуди са открити мъртви в дома им в Чулуота във Флорида.

В трите месеца преди тройното ликвидиране Грант откраднал от тях Щатски долар 200 000 и ги трансферирал на нашенката. Пред криминалистите американецът признал, че родителите му научили за кражбата и сложили ултиматум – да изкара 60 дни стратегия за пристрастени към интернет и към с*кса, или да напусне дома им. Грант изкарал няколко дни в лечебно заведение във Форт Лаудърдейл, от което излязъл на 4 януари. При завръщането си вкъщи околните му сложили нови условия за общуване и споделили, че ще го изгонят, в случай че не ги извърши.

Едно от тях включвало да не комуникира с дамата в България, само че влюбеният Грант отсякъл, че това било незаслужено, тъй като тя му била гадже и щял да продължи да поддържа връзка онлайн с нея. Така се стигнало до кървавата разпра на 24 януари. Семейството на Грант било намерено мъртво на идната заран. Трите жертви имали рани като от екзекуция, споделят потресените специалисти от шерифския офис на окръг Семинол.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР