Този Android дисплей се отличава с интересна особеност – 500-волтов

...
Този Android дисплей се отличава с интересна особеност – 500-волтов
Коментари Харесай

Samsung вгради 500V кондензатор в 86-инчов Android екран


Този Android екран се отличава с забавна специфичност – 500-волтов кондензатор
(снимка: Samsung)

Въпреки че употребява операционната система Tizen в своите тв приемници, Samsung предлага и екрани с Android. Вярно, това не са тв приемници, а интерактивни екрани от линията WAD. И тъкмо в тях беше открита забавна специфичност.

Корейският производител внедри система за отбрана от пресилване в екран от линията WAD – тя включва 500-волтов кондензатор, който неотложно всмуква по-голямото напрежение, заяви TechRadar. В допълнение, в системата за отбрана на електрически вериги се употребява стъклен предпазител.

Но това не е всичко: с цел да се предотврати щета на платката и електрическите съставни елементи при работа в условия на висока мокрота, дънната платка е обработена със особено влагоустойчиво лепило. Това разрешава екраните да се употребяват в райони с значителни превалявания.

Интерактивните екрани WAD имат Wi-Fi съгласуваност и USB-C порт, който разрешава зареждане на свързани устройства (като лаптоп) с до 65 W. Екраните разполагат също с HDMI излаз и стерео високоговорители.

Цената на Samsung WAD екраните под ръководство на Abdroid не е оповестена, само че в допълнение към 86-инчовия модел, линията включва модели с 65- и 75-инчов диагонал на екрана.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР