„Този абсолютно ненужен КСНС. Целта му беше Радев да се

...
„Този абсолютно ненужен КСНС. Целта му беше Радев да се
Коментари Харесай

Карантината – „спасителното салче“ на първите мъже у нас. А скъсаните менискуси какво бяха?

„ Този безусловно непотребен КСНС. Целта му беше Радев да се откачи уговорките си и да трансферира всичко на нищо неподозиращия министър председател. Но какво се случи през вчерашния ден? Вчера президентът му лиши всякаква опция за маневри, откакто всичките партии са подкрепили. Първа цел бе да се покаже, че президентството е горната част на Народното събрание. От там се свеждат дилемите на Народното събрание и държавното управление. Помните ли след КСНС да не се е изказвал министър председателят “, нападна водачът на ГЕРБ.

Борисов дефинира карантината и самоизолирането на първите мъже в страната като „ избавителното салче “, а ръководителят на Народното събрание Никола Минчев обезглавил цялата страна:

„ В момента карантината се избавя като избавително салче на президентство, държавно управление и парламент, сподели Борисов. Това ли е преимуществото на младостта? След като приятелят ти е с Коронавирус и имаш признаци, с какъв ум обезглави цялата страна? Надявам се да спазят закона, това, което всеки от нас съблюдава. Ако не го създадат, това към този момент е безконтролно. По нито една значима тематика няма да може да се спори, да се приказва. Ще се скрият зад мониторите на онлайна, откакто месеци наред не взеха безусловно никакви ограничения. Пуснаха по Нова година хората да се заразяват всеобщо “, изрази неодобрение Борисов.

Май самият той не помни, че месеци наред точно той беше единствено и само в „ онлайна “ посредством директните си включвания във Facebook профила му, по-известен като „ Севда ТВ “ – без неуместни срещи, без посещаване на Народното събрание. Що се отнася до карантината да държавните мъже, по този начин е редно. Ами скъсаният менискус, Борисов? На 20 април предходната година Борисов се контузи единствено два дни преди плануваното чуване в Народното събрание. Случайност? Можем единствено да гадаем, само че обстоятелствата са си обстоятелства – с интервенцията на менискуса Борисов се простреля в коляното.

На конференцията с цялата си безочливост експремиерът попита: „ Къде са проверяващите публицисти да проверяват далаверата с тестванията? “. А къде е прокуратурата да проверява това, което проверяващите публицисти разкриха – кюлчета, далавери и тлъсти пачки?

Веселка Иванова
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР