Тоз Круз не е сред най-големите плейбои на Холивуд, които

...
Тоз Круз не е сред най-големите плейбои на Холивуд, които
Коментари Харесай

Том Круз и Елсина Хайрова - тайните срещи на влюбените

Тоз Круз не е измежду най-големите плейбои на Холивуд, които постоянно сменят половинките си. Но в листата с любовните му завоевания въпреки всичко попадат не една и две хубавици. А в последно време все по-упорито се приказва, че 61-годишният артист е вдлъбнат до уши в 36-годишна съветска хубавица. И това е първата дама, с която публично го свързват след развода с Кейт Холмс преди 11 години.

Елсина Хайрова е щерка на съветски политик и някогашна брачна половинка на съветски олигарх. Досега името й не беше известно в светските среди, само че откогато бе видяна в компанията на Том Круз в Лондон неотдавна, всички приказват за нея.

Според източници, представени от Daily Mail, влюбените са се срещнали освен един път в британската столица, само че са съумели да запазят срещите си оптимално надалеч от любопитните погледи. Вероятно добре дегизирани и със солидна защита, двамата даже са посетили събитието Winter Wonderland в Хайд парк в Лондон, с цел да се заредят подобаващо с коледно въодушевление. И очевидно тълпите от хора там са помогнали да останат незабелязани.

Също по този начин Том Круз е посочил сантименталната си страна, резервирайки цялостен етаж от изискания ресторант Novikov, в който са вечеряли с Елсина. Жест, който е навръх равнището на хубавицата, която е привикнала постоянно да получава най-хубавото и да се държат с нея като с принцеса.

Свидетели настояват, че артистът и моделът са показали непосредственост между тях и са хапнали най-скъпите блюда от менюто. А на потегляне Круз е оставил великодушен бакшиш на личния състав, с което сигурно също е направил положително усещане на Хайрова.

А до момента в който двамата се любуват на тръпката между тях, някогашният на Елсина Дмитрий Цветков разяснява новата й връзка. Той е безапелационен, че не се вълнува с кого е тя сега и без значение дали това е Том Круз или някой различен, просто желае да го предизвести, че хубавицата обича всичко най-скъпо и първокласно и ще би трябвало да държи портфейла си " необятно отворен ", с цел да може да й угоди.

Диамантеният необут също по този начин удостовери, че с някогашната си брачна половинка поддържат връзка единствено посредством юристите си. А разводът им му е коствал над 200 милиона $. За 11-те години брак пък е похарчил още десетки милиони за бижута и чанти.

По подигравка на ориста, Цветков не крие, че доста харесва Том Круз и го счита за един от най-хубавите артисти. А по-рано тази година води договаряния с холивудски продуцент, който желае да направи филм за живота му, и на него декларира, че желае точно звездата от " Мисията невъзможна " да го изиграе на огромния екран. Дали в този момент ще си промени мнението, предстои да разберем.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР