Тойя Батерсби от Coronation Street ще се окаже под наблюдение

...
Тойя Батерсби от Coronation Street ще се окаже под наблюдение
Коментари Харесай

Истинската самоличност на мистериозния новодошъл в ITV Coronation Street е разкрита като герой е разкрит

Тойя Батерсби от Coronation Street ще се окаже под наблюдаване идната седмица и мистериозният новопостъпил към този момент е оголен.

Наблюдателите на сапунка ще си спомнят, че Роуън Кънлиф е набелязал Лиан Батърсби със своята „ група за самоусъвършенстване “ The Institute. Роуан също отдръпва Лиан от колегата Ник Тилсли и даже от сестра й Тоя по време на потребност.

Роуан предизвиква Лиан да разкрие предишното си и контузията, с която се е сблъскала, употребявайки своите принадлежности и я насочва да приказва на глас за елементи от живота си. В фрапантен поврат неотдавна беше разкрито, че Роуан записва всичко, което Лиан споделя без нейно познание. Разбира се, феновете ще си спомнят, че Тоя беше загрижена за Лиан и извънредно скептична към Роуан.

В петъчния епизод беше разкрито, че Роуан и Институтът са основали AI версия на починалия наследник на Лиан Оливър, който трагично умря през 2020 година след борба с митохондриална болест. Toyah беше ужасена от откритието, когато се изправи против Rowan, заплашвайки...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР