Toyota Yaris GR е състезателен автомобил пригоден за улицата. Малкият

...
Toyota Yaris GR е състезателен автомобил пригоден за улицата. Малкият
Коментари Харесай

Рали пилот изцапа Yaris GR в новата реклама на Toyota

Toyota Yaris GR е спортен автомобил приспособен за улицата. Малкият хечбек разполага с 1.6-литров бензинов мотор с 261 конски сили и 360 нютона. По-интересното е че те се предават към четирите колела, чрез 6-степенна механичта скоростна кутия. Специално създадено окачване и диференциали с лимитирано превъртане също способстват за положителното ръководство.

Няма повече да хвалим колата, а ще се върнем към новата реклама на японската компания. В нея взима присъединяване рали-пилота Яри-Мати Латвала, който е в ролята на чичо, а на пасажерската седалка стои племенницата му. Действието стартира на празен влажен паркинг.

Момичето получава СМС, гласящ „ Забавлявай се с чичо си Яри-Мати “. Включвайки таймера на часовника си, тя влиза в ролята на навигатор и най-малко в рекламното видео се оправя сносно. Уменията на водача надали имат потребност от коментар след толкоз години в рали-спорта. Toyota-та минава през разнообразни терени, като съумява да се изцапа много, а финиш линията се оказва автомивка. Вижте цялото видео.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР