Toyota Yaris GR бързо се превърна в един от любимите

...
Toyota Yaris GR бързо се превърна в един от любимите
Коментари Харесай

Toyota подложи Yaris на диета за най-бруталната версия правена някога

Toyota Yaris GR бързо се трансформира в един от обичаните почитатели на автомобилните почитатели, а в този момент от японската компания желаят да затвърдят това, като показаха лимитираната серия Yaris GRMN. Тя ще се продава само в Япония и ще бъде лимитирана до 500 броя.
`Toyota

Всеки един от екземплярите получава ъпгрейди по отношение на общоприетата кола, като да вземем за пример нова трансмисия с изменени предавателни цифри, отстранени задни седалки, карбонов челен похлупак, спортни седалки вид корито дело на Recaro и даже защитна „ клетка “ в интериора.
`Toyota

Допълнителни 545 заварки пък дават обещание по-добра неотстъпчивост на купето, а регулируемо окачване от Bilstein се грижи за държанието на пътя. Карбонов заден спойлер, добавка в предната част и праговете приключват визията на колата, дружно с 18-цолови джанти BBS.
`Toyota

Под капака продължава да работи 1.6-литров трицилиндров бензинов мотор с 268 конски сили и оптимален въртящ миг от 390 нютон метра. А вместо общоприетите торсен диференциали, GRMN получава такива с механично лимитирано превъртане върху предната и задната ос.
`Toyota

В взаимозависимост от това дали изберете Circuit или Rally Package, тежестта на колата може да бъде до 30 кг по-малко от това на общоприетия Yaris GR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР