Toyota Yaris Cross бе представена преди близо година, а ето

...
Toyota Yaris Cross бе представена преди близо година, а ето
Коментари Харесай

Toyota показа още една версия на Yaris Cross

Toyota Yaris Cross бе показана преди близо година, а не щеш ли от японската компания към този момент показаха и нова версия на дребния кросоувър, която се отличава основно с промени по външния тип и оборудването с което идва.
 Toyota сподели още една версия на Yaris Cross

Базираният на Yaris SUV може да се похвали с друга долна част на предната ризница, която се е сдобила с пластмасови отбрани, които играят по-скоро дизайнерска роля, в сравнение с функционална такава. Подобно нещо можем да забележим и в задната част, като при показания модел, тези детайли са боядисани в сив цвят.

 Toyota сподели още една версия на Yaris Cross

Стандартно получавате джанти в размер от 18-цола, както и греди на багажника, още веднъж боядисани в сиво.. Ако изберете да доплатите за Premiere Edition, която ще се продава единствено първата година, то получавате разнообразни джанти, както и кожа по седалките, корите на вратите и кормилото. Електрически багажник и хед-ъп екран също идват при базовия модел.
 Toyota сподели още една версия на Yaris Cross

Задвижването си остава същото, компактният кросоувър разчита на 1.5-литров бензинов мотор, който в композиция с електромотор генерира оптималната мощ от 114 конски Те се предават към предните или четирите колела според от режима в който шофирате. Поръчки ще се одобряват след средата на годината, а първите доставки в Европа ще стартират през септември.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР