Toyota потвърди, че юли е 11-тият пореден месец в който

...
Toyota потвърди, че юли е 11-тият пореден месец в който
Коментари Харесай

Кошмарите за Toyota продължават

Toyota удостовери, че юли е 11-тият следващ месец в който компанията регистрира спад на продажбите. Както евентуално се досещате, основни виновници за това са неналичието на съставни елементи, политическата конюнктура в света, както и пандемията от ковид. През юли месец компанията е продала малко над 797 хиляди автомобила, което е със 7.2% по-малко от данните за същия интервал през 2021 година. Заедно с това от компанията отичат над 25% загуби на родна почва.
`Кошмарите

През юли месец Toyota регистрира и спад в производството, като фабриките на марката по света са напуснали към 706 500 автомобила, което е с 8.6% по-малко от юли месец 2021 година. Отново можем да отбележим спад на локална почва, където заводите на Toyota са произвели с 28.2% по-малко коли.
`Кошмарите

Що се отнася до статистиката от началото на годината, Toyota също няма с какво да се похвали. Компанията е продала към 5.5 милиона автомобила за седем месеца, което е с 6.3% по-малко от предходната година. Заводите са напуснали към 5 милиона коли, което от своя страна е спад с към 4% спрямо 2021 година.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР