Toyota показа новото, трето поколение на седана Century, предшественикът на

...
Toyota показа новото, трето поколение на седана Century, предшественикът на
Коментари Харесай

Това е Toyota Century, по-скучна е и от лимузината „Кортеж” на Путин

Toyota сподели новото, трето потомство на седана Century, предшественикът на който е на пазара от 1997 до 2016 година. Това си е 19 години продажба на един автомобил, сами може да си вършиме изводите за какво новото потомство наподобява по този начин.

Toyota Century е дълга 5335 мм, необятна е 1930 мм, а височината й е като на кросовър - 1505 мм. Междуосието от 2090 мм е гаранция за голямо вътрешно пространство. Тези параметри значат, че новият модел е с 60 мм по-дълъг, 40 м по-широк и 10 мм по-висок от предшественика си. Междуосието е по-дълго с 65 мм.

Подробности за задвижването няма доста. Японците споделиха единствено, че седанът разчита на хибридно задвижване сред 5,0-литров V8 мотор никел-метал-хибридна батерия. Подобна батерия се употребява за последното потомство на Prius.

Не е изключено Toyota Cenruty да разчита на хибридното задвижване, което се инсталира в предходното потомство на Lexus LS 600h. За това подсказва моторът с означение 2UR-FSE, който употребява и Lexus. При LS 600h мощността е 438 к.с.

Интериорът на Toyota Century се отличава с четири кресла, като за производството на тапицерията им е употребена чиста вълна. По предпочитание на клиентите вълната може да се размени с кожа. Невероятно.

Пътниците откъм гърба могат да си обтегнат краката на специфична подставка, седалките са с масажна функционалност и електрическа конфигурация, имат климатик и аудиосистема с 20 високоговорителя, както и инфоразвлекатена система с „ телевизор”, инсталиран в задната част на предните подглавници.

Toyota Century се появява през 1967 година и излиза до 1997 година Второто потомство, както към този момент казахме, излиза в продължение на 19 години, само че забавното при него е, че са създадени четири специфични лимузини особено за императора на Япония. Аналогията ни с „ Кортеж” става още по-точна.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Четете още:

Коктейл празненство с Kia (джин) Stonic (тест драйв)

Koenigsegg е по-бърз от Bugatti Chiron в ускорението до 400 км/ч

Обещанията на Мъск за Model 3 са без покритие за момента
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР