Toyota обнови приложението си за смартфони в което може да

...
Toyota обнови приложението си за смартфони в което може да
Коментари Харесай

Мобилно приложение ще помага с поставянето на детско столче в Toyota

Toyota обнови приложението си за смарт телефони в което може да се намерят разнообразни функционалности, както и управление за по-голяма част от новите им модели, като добави забавна функционалност в помощ на родителите. Поставянето на детско столче може да е сложна задача за някои или най-малко в първите месеци на родителския живот, за това от японската компания са подготвени да оказват помощ.

За в този момент екстрата е налична единствено за моделът Siena, който се продава в Съединени американски щати, само че от Toyota дават обещание разширение на функционалността в идващите месеци и възстановяване на услугата. След като изберете моделът на автомобила в който ще поставяте столчето е нужно да изберете неговият вид и седалката, където то ще се инсталира.



Когато сте подготвени с избора си, приложението автоматизирано демонстрира указания за осъществяването на процедурата, като дружно с това може да изгледате и видео, още веднъж съпроводено с подробни указания, които да ви улеснят още повече.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР