Toyota изтегля приблизително 168 000 превозни средства поради риск от пожар

...
Toyota изтегля приблизително 168 000 наскоро произведени превозни средства поради
Коментари Харесай

Toyota изтегля приблизително 168 000 наскоро произведени превозни средства поради потенциален риск от пожар.

Пластмасовата тръба за гориво на превозните средства може да се „движи и да се търка в спирачка линия", причинявайки изтичане на гориво, според известие за изтегляне, публикувано от компанията на уебсайта си в четвъртък. Изтеклото гориво може да причини пожар при наличие на източник на запалване.

Toyota "в момента подготвя частите за отстраняване на това изтегляне", се казва в известието. Междувременно засегнатите собственици на превозни средства могат да накарат дилърите да инсталират защитни материали в колите им и да осигурят скоба на тръбите за гориво безплатно, каза компанията.

Toyota изтегля нови модели

Изтеглянето обхваща определени автомобили от моделна година 2022 и 2023, включително автомобилите Toyota Tundra и Tundra Hybrid. Компанията планира да уведоми собствениците на изтеглени модели автомобили за всякакви потенциални дефекти до началото на октомври.

Собствениците на автомобили с въпроси относно изтеглените автомобили могат да се обадят на Toyota Brand Engagement Center (1-800-331-4331). Те могат също така да се обадят на Националната администрация за безопасност на движението по пътищата (NHTSA) на 1-888-327-4236 за допълнителна информация.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР