Toyota и Panasonic обединиха силите си в разработването на по-добри

...
Toyota и Panasonic обединиха силите си в разработването на по-добри
Коментари Харесай

Toyota и Panasonic възнамеряват съвместно да подобряват призматичните батерии за електромобили

Toyota и Panasonic сплотиха силите си в създаването на по-добри акумулаторни акумулатори за електрически автомобили.
Вместо да се занимават със основаването на нови цилиндрични акумулатори. употребявани от Tesla и други производители, Toyota и Panasonic създават и усъвършенстват по този начин наречените призматични кафези. Това са квадратни плоски акумулатори с алуминиеви корпуси, които нормално се употребяват в смарт телефоните. Те могат да бъдат по-леки и по-компактни от цилиндричните, само че са по-скъпи и при тях има заплаха от прегряване и издуване.

Сегашното съглашение е единствено първата стъпка, показваща нуждата от съдействие сред автомобилните производители и производителите на акумулаторни акумулатори.



Компаниите Toyota и Panasonic няма да се занимават с проблемите по правенето на батериите, като да вземем за пример химическите процеси и повишение на успеваемостта. Те просто ще координират работата на своите експерти и проучвателен отдели. които ще създадат някои оптимизации. Целта е да се получат по-евтини, по-безопасни и по-надеждни акумулатори. В последна сметка Toyota може да стартира да проектира електрически автомобили с по-голям пробег, а Panasonic да предлага нови и по-мощни акумулатори.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР