Toyota Beyond Zero ще бъде представен на автомобилно изложение в

...
Toyota Beyond Zero ще бъде представен на автомобилно изложение в
Коментари Харесай

Toyota Beyond Zero ще се зарежда за 10 минути


Toyota Beyond Zero ще бъде показан на автомобилно ревю в Шанхай този месец
(снимка: Toyota)

Toyota разгласява малко видео за първия си електромобил от линията Beyond Zero. Това ще бъде кросоувър със задвижване на всички колела, сходен по мярка на Toyota RAV4.

В края на предходната година компанията сподели първия тийзър на модела, а по-късно се появиха и патентни изображения. Електромобилът ще стъпи на платформа e-TNGA, основана от Toyota взаимно със Subaru.
още по тематиката
Платформата разрешава слагане на мотора начело, откъм гърба или върху двете оси, потребление на акумулатори с друг потенциал и смяна на дължината на междуосието.

Новият кросоувър Toyota Beyond Zero () с електрически мотор 290 к.с. ще има пробег до 500 км. Особено забавно е обещанието за ултрабързото зареждане – батерията ще се зарежда от 0 до 100% единствено за 10 минути.

Toyota Beyond Zero се отличава с ултрабързо зареждане – единствено за 10 минути от 0 до 100%
(снимка: Toyota)

Миналата седмица Toyota записва в Европа комерсиалната марка Beyond Zero, както и имената на бъдещите си електрически модели BZ1, BZ2, BZ2X, BZ3, BZ4, BZ4X и BZ5.

Първите електрически автомобили от линията Beyond Zero ще бъдат показани на автомобилното ревю в Шанхай, което ще се организира от 19 до 28 април.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР