Toyah Willcox разкри, че бебе е заченато на нейния концерт

...
Toyah Willcox разкри, че бебе е заченато на нейния концерт
Коментари Харесай

Шокът на бебето на Toyah Willcox като дете, заченато на шоуто й, и изненадващият жест на родителите

Toyah Willcox разкри, че бебе е заченато на нейния концерт - и тя разбра девет месеца по-късно, откакто двойката направи неочакван жест.

Легендарният пънк рокер е една от най-големите звезди от 80-те години на предишния век с големи шлагери, в това число It's A Mystery и I Want to Be Free. След това тя има 30 албума, 25 игрални кино лентата и безчет функции в театъра и малкия екран. В извънреден чат с The Mirror дружно със брачна половинка си Робърт Фрип, Тоя показа най-запомнящия се миг от впечатляващата си певческа кариера.

Тя сподели: „ И двамата преживяхме доста странни, само че именити неща. Когато играх Hammersmith Apollo в 1982, който записахме онлайн за албум, наименуван Warrior Rock, дете беше заченато на задния ред. Девет месеца по-късно на света имаше друга Toyah. Тя в действителност беше кръстена Toyah. "

Тойя добави: „ Погледнато обратно, наподобява толкоз уместно, че освен музиката, само че и едно от моите шоута разреши това да се случи. “ Съпругът Робърт, който има също толкоз впеч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР