Той заяви, че е невинен и явно е „трябвало да

...
Той заяви, че е невинен и явно е „трябвало да
Коментари Харесай

Любовникът на МЕГЗ в съда: Докато съм в ареста, тя се опитва да открадне бизнеса ми, исках да й помогна с тази кола, накрая аз се озовах ТУК!

Той съобщи, че е почтен и очевидно е „ трябвало да обере пешкира”. "Освен мен, страдат още 200 души, които са му чиновници! Докато аз съм в ареста, тя се пробва да открадне бизнеса ми. Не мога да кажа по какъв начин е замислена тази схема… желаех да й оказа помощ с тази кола, най-после аз се озовах в ареста ". Това съобщи в правосъдната зала Румен Рончев, който бе арестуван за застрахователна машинация, обвързвана с Меглена Каканашева – Мегз.

Той съобщи, че е почтен и очевидно е „ трябвало да обере пешкира”. По думите на предприемача, сега Мегз се е настанила в офисите им, трансферира дялове във компании и даже тегли пари от банковите им сметки. Прокуратурата с горещи детайлности за престъпните схеми на Мегз и гаджето й! В коридорите брачната половинка на предприемача Зорница Рончева, съобщи, че Мегз не му е никаква, а преди са имали любовни взаимоотношения.

По думите й сега Мегз е обсебила офисите им и има кореспонденция за това нещо. Според Зорница мъжът й е натопен, а сега дизайнерката се пробва да придобие 51 % от фамилните компании.

Видеото вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР