Той започва на 29 февруари по Нова телевизия, а в

...
Той започва на 29 февруари по Нова телевизия, а в
Коментари Харесай

Убийство като на Христос в продължението на Дяволското гърло

Той стартира на 29 февруари по Нова телевизия, а в основните функции още веднъж са Духовникова и Карамазов като Мия и Филип. Двамата този път потеглят по следите на всеобщ палач във Велико Търново, а сюжетът се забърква от ритуално ликвидиране на кръст, тъкмо като при Исус. Духовникова особено благодари на гримьорката Анна Андреева, която трябвало да работи с доста литри изкуствена кръв, а Милошев побърза да успокои, че красавецът Карамазов преднамерено е застарял за фотосите.
Реклама
Неговият воин Филип е напуснал полицията и се пристрастил към алкохола, до момента в който работи като надзирател в театъра. Мия обаче е все по този начин секси и в прелестна физическа форма, която й разрешава да бяга боса по тесните калдъръмени улички на остарялата столица. Освен Духовникова и Карамазов, които помним от сезон №1, всички артисти за нови, а измежду тях са прелестната Ирмена Чичикова, Рая Пеева и водещият на „ Игри на волята ” Димо Алексиев. Той играе търновски служител на реда дружно с Христина Апостолова, а техен началник е Мариан Вълев-Куката.
Реклама
Всяка роля е въображаема за избран артист и това си проличава отлично от положителната им и правдива игра. Действието е доста динамично, разрастващо се на Царевец, Трапезица, църквата „ Свети 40 мъченици ” и още знакови места в Търново, като феновете могат да видят даже част от спектакъла „ Звук и светлина ” още в първия епизод. Градът наподобява доста хубав през обективите на операторите Иван Вацов и Николай Бекярски.

Специално би трябвало да отбележим и името на сценариста Иван Спасов, който като ученик на Класическата гимназия ловко забърква антична християнска мистичност, старопечатни книги и окултни вярвания в съвременен прочит. 12-те епизода дават обещание незабравимо представление всеки петък, тъй че освободете си вечерите от 29 февруари нататък.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР