Той започва да говори на 7 месеца, на 21 месеца

...
Той започва да говори на 7 месеца, на 21 месеца
Коментари Харесай

Баща Му Е Православен Поп, Той Е Най-Умното Дете На Света! Едва На 10 Той Отсече: Стивън Хокинг Греши! Ето Я Неподозираната Истина За Господ!!!

Той стартира да приказва на 7 месеца, на 21 месеца към този момент взема решение комплицирани математически уравнения. На 2 години към този момент е написал първата си книга – детската история „ Щастливото коте “.

На 4 към този момент приказва няколко езика, учи латински и древногръцки.

Психологът Джоан Рутсатз от университета в Охайо е безапелационна, че това е „ най-умното дете, което е виждала “.

Уилям приключва гимназия с отличие на 9 години, сега е на 10 и е преполовил бакалавърската си степен в елитния университет „ Карнеги Мелън “, чака го магистратура и докторантура по астрофизика.



Уилям на завършването на гимназията

Мечтата му е да стане астрофизик, само че не един път е казвал, че същинското му предопределение е да потвърди пред човечеството съществуването на Господ!

Бащата на Уилям е гръцки православен духовник, което до някъде изяснява ползата на младия талант към религията.

10-годишният астрофизик си разреши да каже немислимото! Той е безапелационен, че Стивън Хокинг бърка в теорията си за основаването на вселената.

Както знаем, Хокинг е безбожник и не има вяра в съществуването на Велика мощ.

Малкият Уилям обаче намерено декларира, че именитият астрофизик бърка и, че има съответни доказателства, че вселената е основана от действителна физическа мощ, която съществува в пространството – казано с други думи Велика мощ или Господ . 10-годишният талант е безапелационен, че може да локализира точното физическо място, където се намира тази „ мощ “.

Аз знам, тъкмо къде в космоса е Господ, и ще го покажа на целия свят ! “, самоуверено декларира Уилям.

В момента е в развой на правене на детайлно изследване, което ще му отнеме още към 2 години.

Младежът е сигурен, че след публикуването на научния му труд съществуването на Господ ще бъде абсолютно потвърдено, ще знаем тъкмо къде е и ще можем да забележим Създателя с очите си!

Чакаме с неспокойствие!/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР