Той я изгони от Ергенът много преди врагините й, а

...
Той я изгони от Ергенът много преди врагините й, а
Коментари Харесай

Мони Зенгинер срина със земята Евгени Генчев: С него не мога да съм дори приятел, той е...

Той я изгони от " Ергенът " доста преди врагините й, а тя пък го злепостави обществено. Говорим за Евгени Генчев и танцьорката Мони Зенгинер, която попиля пианиста откакто той я остави без роза. Нея - младата, кръшна и хипер модифицирана красавица, която посочила образование и държание в предаването (по нейно мнение, схваща се).

Мони съобщи, че кардинално в никакъв случай не е имала концепция да влезе във формата, с цел да търси обич. Тя си призна, че е търсела единствено известност и популярност, които е и получила. Въпреки това обаче си мислела, че за Ергенът ще изберат много по-различен типаж мъж от Генчев.

" Ама апелирам ви се, аз с човек като Евгени не мога да бъда даже другар. Като влязох и го видях, останах мощно разочарована. Той даже не се приближава на йота до визиите за мъж, които имам. Евгени е по-скоро момченце и то момченце без опит и със странни показа за хората. Видяхте, че той избра злобните и елементарни дами пред мен.

Аз имам друго образование, друга просвета, различен метод на другарство. Ако сте видели, той даже не можеше да ме огледа в очите като говорихме на пейката. Е, по какъв начин да проведа естествен диалог с този мъж?! ", пита Мони Зенгинер.

Тя е безапелационна, че множеството от мацките, които са вътре, си търсят единствено реклама, само че е уверена, че в никакъв случай няма да си го признаят.

Тагове: Ергенът Мони Зенгинер Евгени Генчев пианист танцьорка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР