Той й бил шута от огромния си палат край София,

...
Той й бил шута от огромния си палат край София,
Коментари Харесай

Тоца кръшкала на богатия си любовник, той пък я натири в Перник

Той й бил шута от големия си дворец край София, настрана младокът имал и парцел на пъпа на столицата, само че и от там е събрал и изхвърлил багажа на русокоската. Причината най-вероятно е невярност от страна на миската, писа „ Таблоид “.

Николай има проспериращ бизнес с климатични системи. Той е по-млад с няколко лета от Петрова, а преди нея е имал дълга, сериозна връзка, която завършила поради Тоца. През лятото перничанката се реалокира в палата му, като не спираше да парадира със фотоси от джакузито, двора му и скъпото шампанско, което вечер пият към камината, любуват се на водните лилии в спонтанното му езерце и се любуват на гледката.Веднага след нанасянето Антония почнала да се разпорежда в дома на обичания си. За нейно страдание това не продължи дълго и след към година той я поряза.

Николай научил, че когато отсъства по бизнес каузи, Тоца щурмува нощна София и се забавлява в компанията на разнообразни заможни господа. Отделно тя не серпантина да го изнервя като проверявала непрестанно телефона му, компютъра му и все мрънкала, че доста работел.Преди десетина дни на младежа му писнало и й споделил да напусне дома му. Тя се разревала и го помолила да остане, само че той бил неотстъпчив.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР