Той внесе докладна записка с искането в Общинския съвет Кметът

...
Той внесе докладна записка с искането в Общинския съвет Кметът
Коментари Харесай

Кметът Иван Алексиев предлага Община Поморие да дари 10 000 лв. помощ за Турция

Той внесе докладна бележка с настояването в Общинския съвет

Кметът Иван Алексиев внесе докладна бележка до Общински съвет – Поморие с предложение да бъдат дарени 10 000 лева в интерес на Република Турция. Средствата ще са в помощ на потърпевшите от опустошителното земетресение в южната ни съседка, изправило стотици хиляди хора пред тестване.

„ Такива трагични събития постоянно ни карат да се замислим, че природата е по-силна от нас и че всичко, което сме градили, може да рухне в един момент. Най-лошото обаче са не големите материални вреди, а фактът, че хиляди хора изгубиха живота си по-късно злополучие, хиляди фамилии осиротяха… Подобни земни земетресения в действителност раздрусват цялото общество радикално и ни напомнят, че би трябвало да си оказваме помощ и да сме единни. Сумата не е висока, само че доста хора се сплотиха към идеята, а аз имам вяра, че когато сме доста и дребното е от огромно значение “, показа кметът Иван Алексиев.

Предложенито ще бъде гласувано в 16.30 ч. на 13.02.2023 година /понеделник/ на изключителна сесия, която ръководителят на Общински съвет – Поморие Адам Адамов към този момент свика.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР