Той високо оцени усилията, които служителите полагат в своята ежедневна

...
Той високо оцени усилията, които служителите полагат в своята ежедневна
Коментари Харесай

Рашков: Постигнахме непостиганото - от месец в България няма миграционен проблем

Той високо оцени напъните, които чиновниците поставят в своята ежедневна работа поради многочислените провокации. В този смисъл означи и дейните дейности на Министерство на вътрешните работи по отношение на миграционния напън.

" С цената на големи старания, обособяване на кадрови запас и изпращането му на зелена граница постигнахме нещо, което не е постигано до момента - от един месец няма миграционен проблем в България ", посочи Рашков.

Ефективното взаимоотношение като основна причина за реализиране на общата цел – запазване на децата, открои заместник-министърът на вътрешните работи Таня Райчева. Тя напомни, че по създаване на координационен механизъм се работи от 2016 година, а завършването му в този момент ще улесни работата на ангажираните институции.

За по-малко от месец с Координационния механизъм успяхме да реализираме точната формула. За първи път, посредством и на настояването на министър Рашков, се основава подобен режим на деяние, при който двете системи работят синхронизирано и без закъснение, означи заместник-министърът на труда и обществената политика Иван Кръстев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР